24/3/08

LA SORT DEL MEU DESTÍ Isidre Esteve

Editorial: Ara Lllibres/Now Books
Pàgines: 152
La sort del meu destí és un apunt biogràfic del pilot de motos Isidre Esteve. Una caiguda en moto durant durant la disputa de la Baixa Almanzora, a Almeria li va provocar una greu lesió medul.lar que l'ha deixat en cadira de rodes. Lluny de desmotivar-se l'Isidre ha fet tot el contrari i ha refet la seva vida amb molta il.lusió.
Ara es preprara per tornar a competir en un cotxe adaptat de l'equip Prosegur Activa Ssangyong a final de maig en el ral·li Transibèric, tercera prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny, i té previst participar en el nou ral·li dels organitzadors del Dakar, que se celebrarà a Sud-amèrica el 2009. Ha participat en deu ocasions el Rally Dakar
La sort del meu destí està publicat en català i en castellà i comença ai

"Em dic Isidre Esteve i abans era pilot de motos, un d'aquests capaços de guanyar en un viatge d'aventures, de competir contra la llegenda del desert, de reptar el continent oblidat. Així era fins que vaig conèixer l'eternitat de l'instant. Ha passat així...tan callant. Després la dama negra va voler visitar-me, però aquesta vegada vaig arribar abans a la meta. Sóc el capità de la meva ànima. Llavors el món va ser un altre. I va seguir la vida. I van tornar els somriures".
La sort del meu destí també és la història d'una superació personal davant dels reptes a que ens enfrontem en aquesta vida.
L'Isidre en aquest llibre ens aporta paraules i frases que queden per sempre. Segons va declarar en el seu dia el món no s'ha acabat. És, simplement,una vida diferent. Quan vagi pel carrer, l'únic que hem de fer és mirar una mica més avall.
Molt recomanable.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Isidre Esteve no es va quedar paralític durant el ral·li Dakar, sinó en un ral·li al desert d'Almeria.

El llibre és una passada... ojalà hi hagués una segona part.

Laia

Jordi Milian ha dit...

esmenat l'error. gràcies

Anònim ha dit...

jO TAMBÉ L'HE LLEGIT I EM SEMBLA SENSACIONAL

Anònim ha dit...

Hola, joc sóc el Carles Espinach, sóc professor d'EF a un institut de Sant Sadurní i el curs passat vaig incorporar el llibre de l'Isidre com a lectura a triar pels meus alumnes de batxillerat. Els que van escollir-lo van quedar meravellats... Em demanen a veure si un dia el podem portar a l'escola. Gràcies pel llibre i per aquests comentaris. Ells també ho llegiran