28/4/08

JOHN BOYNE VEN MÉS DE 850.000 PIJAMES

L'escriptor irlandés John Boyne ha aconseguit una xifra que només poden aconseguir molts pocs autors. Del seu noi del pijama a ratlles ha aconseguit la xifra de 800.000 llibres venuts en castellà (Salamandra) i 50.000 en català (Empúries).
Aquesta història ha captivat a molts lectors i també a la crítica. Ara el director Mark Herman està preparant l'adaptació cinematogràfica que no podrem veure als cinemes fins el dia 26 de setembre d'aquest any . L'illa dels llibres va recomanar El noi del pijama a ratlles tot acabat de sortir al mercat i en podeu llegir la crítica.
John Boyne publicarà ben aviat una nova novel.la amb el títol de Mutiny on the Bounty sobre el clàssic motí del vaixell Bounty a l'any 1789. Un adolescent serà el protagonista d'aquesta història que a casa nostra arribarà a l'octubre.
De vegades un bestseller és sinónim de qualitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi aquest llibre m'ha deixat indiferent... la història és la vista a motes altres obra i la manera d'explicar-ho tampoc és tan diferent. En fi, per gustos colors però així i tot m'ha agradat haver-lo llegit ;)