24/11/08

EL PREMI. Ferran Ramon-Cortés

Editorial: RBA-La Magrana
Pàgines: 141
Ferran Ramon Cortès ens ha ensenyat en els seus llibres com podem aconseguir una bona comunicació i una bona relació amb els altres. Escriptor i consultor de comunicació ha publicat els llibres L’illa dels 5 fars, El quadern de bitàcola, Virus i Converses amb en Max.
El darrer porta per títol El premi i ens planteja alguns interrogants.
És necessari que ens toquin molts diners a la loteria per canviar la nostra vida? O bé, podem canviar-la sense la necessitat dels diners? Què podem fer per aconseguir aquest canvi?
El protagonista de relat no passa per bons moments. Desenganyat de la feina i separat de la seva parella les coses no acaben de rutllar gaire. El destí l’hi canvia quan de sobte aconsegueix guanyar a la loteria 1,5 milions d’euros. Davant d’aquest premi comença a pensar que el canvi de vida és possible i comença a fer un full de ruta per aconseguir-ho.
Ferran Ramon-Cortés ens dóna les claus per fer aquest canvi i ja us aviso que es pot fer si tenim les idees clares. No cal que ens toqui la loteria per aconseguir aquesta fita. Primer hem d’identificar el nostre somni, fer un full de ruta a seguir i treure el gra de la palla, fugir de rutines i ser més positius, fugir de la por que en moltes ocasions es fa perdre seguretat i el més important; donar el primer pas i posar en marxa els nostres projectes.
Amb tot això Ferran Ramon-Cortés construeix una faula sobre com canviar de vida.