9/11/08

L'ILLA DELS LLIBRES 2.0

L’illa dels Llibres celebra avui dos anys de vida. Al llarg d’aquest temps, aquesta illa en mig del gran oceà que és Internet ha consolidat la seva posició, amb una mitjana de gairebé 5.000 visites mensuals durant l’any 2008.
Volem agrair l’interès que editorials, així com escriptors, han mostrat per aquest bloc. La nostra intenció ha estat crear un espai d’informació i crítica, nascut de la passió per la literatura i amb una clara vocació de mantenir el nostre lector sempre al dia de les darreres novetats, amb actualitzacions diàries, però sense deixar de banda els grans clàssics o les obres que ens han semblat rellevants, sigui quin sigui el seu origen.
L’illa dels llibres ofereix avui dia notícies, enquestes i entrevistes relacionades amb el món editorial, a més de comentar les darreres novetats literàries. La varietat d’aquestes notícies, i també dels diferents gèneres literaris que es comenten, fan que a L’illa dels llibres hi vagi a parar una gran varietat i nombre de nàufrags.

L’illa dels Llibres també ha estat present en diferents mitjans de comunicació, apareixent en diverses ocasions a l’espai Paraula de bloc, en el suplement cultura del diari Avui. Pel que fa a la televisió, L’illa dels Llibres va ser el bloc literari destacat el passat 1 d’octubre al programa Qwerty, que presenta el periodista Joan Barril a BTV.
Un cop més, us tornem a agrair el vostre interès per aquesta illa que, en el seu interior, conserva un tresor ple de bona literatura per a descobrir.

6 comentaris:

Jaume ha dit...

Moltes Felicitats!!
Els ciutadants de Babia et desitjan molts anys mes de bons llibres, a la teva illa.

Salutacions.

Anna ha dit...

moltes felicitats!

El veí de dalt ha dit...

Felicitats illenques!

Anònim ha dit...

Felicidades!!!
Para ser una isla desierta, está bastante frecuentada ;)

Celia

clubdelecturacanrajoler ha dit...

Moltes felicitats, sou un blog de referència

Anònim ha dit...

Moltes felicitats. Ho feu molt i molt bé.

Elena