28/11/08

PA AMB XOCOLATA. Teresa Roig

Editorial: Alisis
Pàgines: 240
Teresa Roig autora també de la novel·la L’herència d'Horst ens presenta ara una novel·la d'intriga situada a Agramunt durant la Guerra Civil. El títol ja és llaminer. Qui és resisteix a un tros de xocolata?. Altres ingredients d'aquesta xocolata que ens proposa l'autora són El pacient anglès, Cinema Paradiso i Chocolat. Si posem tot això en una novel·la que hi tenim?
Doncs tenim la història d'un aviador italià que s'estavella prop del poble d'Agramunt i perd la consciència. El troba un nen que l'ajuda a recuperar la memòria. A través de les seves converses descobrim el passat tèrbol de l'aviador, les revenges, les pors i les lluites entre els diferents habitants d'un poble petit durant una època difícil. Una antiga fàbrica de xocolata segella l'amistat entre els dos protagonistes i els ajuda a mantenir la il.lusió pels petits plaers de la vida.
Pa amb xocolata és una novel·la d’amistat i coratge

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo me l'he acabat de llegir avui mateix (al metro) i casi plorava... Què bonic! Barreja intriga i emoció amb una sensibilitat tremenda i t'atrapa en cada pàgina. M'ha encantat!
;-)
Cèlia