17/2/09

CAMPANYA AL FACEBOOK A FAVOR DEL PUNT DE LLIBRE

Si sou d'aquells que prefereiu doblegar els fulls dels llibres per saber a quina pàgina us heu quedat, potser aquest no serà el vostre article.
Però si sou d'aquells que us agrada tenir els llibres gairebé nous i sense fulls doblegats aquesta noticía uns pot interesar.
Si busquem els seus origens diuen que els primers punts de llibre es van crear al segle XIV però que no va ser fins a mitjans del segle XIX quan es van populartizar.
L'any 1862 un empresari de Coventry va començar a fer-ne en la seva fàbrica de sedes i brodats. El punt de llibre al llarg de la història ha canviat força i avui en dia é suna eina molt pràctica per publicitar diferents productes. Segons algunes dades més de la meitat de punts de llibre no tenen res a veure amb la lectura. Ara amb l'arribada del llibre digital, el punt de llibre podria tenir els dies comptats. Per aquesta raó
L'illa dels llibres ha començat una campanya curiosa i ha creat a Facebook un grup dedicat al punt de llibre. Una campanya per salvar aquest objecte que ens ha acompanyat en tantes lectures. Us convidem a que entreu al grup i que en feu difusió. Aquest és l'enllaç El punt de llibre
També us podeu descarregar el punt de llibre d'aquest bloc a http://www.takara.es/descarregues.html

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo ja m'he afegit! endavant i salvem el punt de llibre.

Anònim ha dit...

molt bona iniciativa