24/2/09

ENTREVISTA AMB ANDREU MARTÍN

L'Andreu Martín ha estat i és un dels referents de la novel·la negra catalana. Ha publicat més de vuitanta novel·les i sembla que la seva capacitat com a escriptor no pararà en els propers anys. Creador de personatges com el detectiu Flanagan, ara ens presenta la Mossa d'Esquadra Wendy. L'èxit de la primera part amb la venda de més de 15.000 expemplars ha fet que ara es publiqui una nova història amb el títol de Wendy Ataca (Bromera). Andreu Martin també és l'autor de les novel·les Assassinats en clau de jazz (Edebe). Tota una vida dedicada a l'ofici d'escriptor i que el propi Andreu Martin ens explica en aquesta entrevista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No llegeixo gairebé mai novel·la begra, però tindré en compte la recomanació. Merci

Anònim ha dit...

Tot un senyor! He llegit Flanagan i d'altres novel·les d'ell. M'agrada força i he rejovenit al saber que Flanagan continua

Xavier Caballé ha dit...

Jo he llegit aquest estiu la novel·la que ha publicat sobre la Setmana Tràgica, "Barcelona Tràgica"... i l'he trobat un llibre dolentíssim.

Es absolutament predictible, no té cap mena d'emoció, inclou capítols que no tenen cap relació amb la trama i que només són per poder dir "hi surt Ferrer i Guàrdia". Avorrit, sense emoció... es nota que és un encàrrec de l'editorial per poder publicar una novel·la sobre la setmana tràgica.

No tinc cap dubte en dir que és el pitjor llibre que he llegit en molts anys.