26/2/09

TORNA FLANAGAN!!!

Editorial: Columna
Pàgines: 216

Andreu Matín i Jaume Ribera han fet reaparèixer al detectou Flanagan a Flanagan Fashback. En aquesta ocasió recupera l’antic amor d’en Flanagan, la Clara Longo.
Després d’uns quants anys, en Flanagan es retroba amb el seu primer amor, la Clara Longo,una noia de família desestructurada i amb un caràcter molt fort a causa de la seva situació. Aquesta vegada, la Clara ha acudit a en Flanagan perquè té seriosos problemes i necessita l’ajuda d’algú en qui pugui confiar. Però ser acusada de l’assassinat del seu padrastre no serà l’única sorpresa que descobrirà en Flanagan en intentar ajudar-la.
Ja s'han editat tretze històries protagonitzades per Flanagan. Entre aquestes novel·les ho trobem títols prou coneguts com No demanis llobarro fora de temporada, Flanagan 007 o Flanagan deluxe.
Podeu escoltar l'entrevista amb Andreu Martín realitzada fa pocs dies presentant la novel·la Wendy ataca.

2 comentaris:

Irisibula ha dit...

OOOOOHHHHH, m'encanta en Flanagan! Quan anava a l'institut en gaudia moltíssim amb els seus llibres i fins i tot van venir a fer una xerrada l'Andreu Martín i en Jaume Ribera. Recordo la col·lecció amb molt de carinyo i té reservat un espai especial a la meva biblioteca personal. Aquest nou llibre me'l compro segur!

Anònim ha dit...

això si que és notícia!!! Molt bé Flanagan!!