19/2/09

LA FIESTA HA TERMINADO. Daniel Vázquez Sallés

Editorial: RBA
Pàgines: 282

Daniel Vázquez Sallés va debutar a l’any 2003 amb una execel·lent novel·la anomenada Flors negres per Michael Roddick publicada per Rosa dels vents. Amb aquella primera experiència literària Vazquez Sallés va demostrar la seva qualitat com a escriptor. Després publicaria l’assaig Comer con los ojos i no ha estat fins ara quan ha publicat La fiesta ha terminado (Rba). Hem hagut d’esperar molt de temps per poder gaudir de la seva literatura.
La fiesta ha terminado s’endinsa en la vida matrimonial de Ruth i Mo que pateixen una crisis matrimonial i intenten per tots els mitjans reconduïr la situació però de vegades les coses ja no es poden arreglar. Una vegada més l’autor demostra la seva capacitat com a escriptor. De fet, esperem que ens porti molts més regals literaris de cara el futur.
Periodista i cineasta, Daniel Vázquez és fill de l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán i de la historiadora Anna Sallés. A part d’escriptor també és cineasta i les dues passions es fan notar als seus llibres