27/2/09

MENJA BÉ, VIU MILLOR.

Editorial: Columna
Pàgines: 160

Una dieta saludable pot fer que ens sentim molt millor. Tothom sap que uns bons hàbits dietètics i nutricionals són bàsics per garantir l’estabilitat de l’organisme. Però de vegades tot i que sabem les beneficis d'una dieta rica i equilibrada ens oblidem per diferents motius. De vegades per per viure d'una forma accelerada. Una recomanació seria la lectura de Menja bé, viu millor on podreu trobar tot un seguit de consells i informació pràctica que aporta la doctora i experta en dietètica i nutrició Natàlia Flores per una banda i les receptes sanes i senzilles elaborades pel cuiner Quim Marqués.
Gràcies a aquest llibre aprendrem a cuinar amb els aliments més adients per a cada una de les estacions de l’any, coneixerem les millors receptes per seguir una dieta desintoxicant, elaborarem els batuts més saludables i sabrem els trucs per menjar fruita més sovint. A més a més, disposarem d’una taula d’exercicis per fer còmodament des de casa. Ja podem començar a viure sa o almenys a intentar-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira, aquesta setmana havia de fer un regal i ja me l'has solucionat!

Jordi Milian ha dit...

Es tracta d'això Isabel. Ajudar a fer regals i a recomanar llibres. Vosaltyres tb ho podeu fer. Aquesta illa la fem entre tots