3/2/09

GERONIMO STILTON DESCOBREIX AMÈRICA

Geronimo Stilton és un ratolinet que ja fa temps que acompanya als més joves i sembla ser que els acompanyarà durant molt de temps. El peculiar reporter ara fa el seu salt al món del còmic arran de la publicació de Geronimo Stilton i el descobriment d'Amèrica.
El professor Volt ha construit una màquina del temps per a la família Stilton que haurà de plantar cara als Gats Pirates i salvar la història. El descobriment d'Amèrica des de el punt de vista del ratolí Geronimo que al costat de Tea Stilton són els protagonistes d'aquesta aventura.
Si busquem en la biografia de Geronimo Stilton podem veure que va nèixer a Ratalona (Illa dels Ratolins). És llicenciat en Ratologia de la Literatura Ràtica i en Filosofia Rosegairística Comparada. Des de fa vint anys dirigeix L'Eco del Rosegador, el diari amb més difusió de Ratalona. Si no el coneixeu ho podeu fer amb un bon grapat de llibres publicats.

1 comentari:

jomateixa ha dit...

Les meves filles en son fans incondicionals, sobretot dels Especials, on hi ha més sorpreses i petites activitats a fer.
Segur que aviat tindrem també el còmic a casa.