15/5/09

EL FRED MODIFICA LA TRAJECTÒRIA DELS PEIXOS. Pierre Szalowski

Editorial: Plaza y Janés / Rosa dels vents
Pàgines: 200
Pierre Szalowski ens ofereix a El fred modifica la trajectoria dels peixos una faula força entretinguda. Es tracta del seu debut literari i ens acosta a personatges força curiosos que pateixen una tempesta de gel al Quebec. Aquest fenòmen meteorològic produirà un canvi en aquests personatges. Un dels protagonistes és un nen d'onze anys a qui els seus pares li acaben de comunicar que es separen, també tenim a una stripper una mica cansada de ser una dona objecte que intenta buscar l’home de la seva vida. Potser un dels personatges més curiosos sigui el rus Boris. Obsesionat amb els seus peixos estudia el comportaments d’aquests en una peixera tot mirant el moviment que fan. La tempesta de gel modificarà la trajectoria dels seus peixos com també ho farà la dels personatges que apareixen a la novel·la. Per aquesta raó, el títol és força encertat i el lector quedarà atrapat amb una història que ens ensenyarà que tot es possible i que en els mals moments i en les desgràcies sempre hem de deixar una escletxa a l’optimisme. Un cop llegida serem una mica més optimistes i alegres. No us perdeu el fantàstic trailer que han fet els de Random House Mondadori del llibre El frío modifica la trayectoria de los peces. Un cop vist, de ben segur que anireu ràpidament a una llibreria a comprar la novel·la.


6 comentaris:

kweilan ha dit...

Ja havia sentit bones opinions d'aquest llibre, després del teu post i l'excel.lent video, me'l compraré. Gràcies per la recomanació!

Tonina ha dit...

Avui l'he tret al racó dels llibres, però del vídeo no en sabia res. Gràcies per la informació.
M'ha encantat, si no et sap greu l'afegiré al meu post.

Tonina ha dit...

Hei, Jordi, surts al suplement de cultura de l'Avui.

Jordi Milian ha dit...

Moltes gràcies per la informació Tonina!

bajoqueta ha dit...

El vaig llegir fa poc i ni fred ni calor... :)
És divertit a estones, però li falta alguna cosa crec. Però tothom veig que ha fet bones crítiques. Jo que sóc massa exigent potser jajaja

Jordi Milian ha dit...

ja saps com son els llibres Bajoqueta. Però sense cap mena de dubte es una història sense ser una gran obra literària però amb molta humanitat.