25/5/09

LINDSAY DAVIS A BARCELONA

L'escriptora Lindsay Davies autora de les novel·les portagonitzades per l'investigador privat romà, Marco Didio Falco visitarà Barcelona aquesta setmana. Dimecres a les 18.30, Lindsey Davis parlarà amb Daniel Fernández, editor i director general de Edhasa, a la Biblioteca Jaume Fuster.
Lindsay Davies ha dedicat bona part de la seva obra a escriure novel·la històrica ambientada en l'època romana i protagonitzada per un investigador privat força peculiar, Marco Didio Falco.
Aquest mes de maig es publica Alexandria la història número XIX de la col·lecció.
En aquest aocasió Marco Didio Falco marxa de vacances amb la seva dona a Alexandria per contemplar el Far i la famosa biblioteca. Tot i estar de vacances aparèixer un cadàver... La inevitable investigació el portarà a conèixer a fons els racons les lluites polítiques al si d'una institució cultural tan emblemàtica com la Biblioteca d'Alexandria.
Si no heu llegit encara cap de les històries creades per Lindsay Davis és moment de posar-se al dia. La plata de Britania va ser la primera història amb d'altres títols com A los leones!, Oda a un banquero totes publicades per Edhasa.