26/5/09

LLIBRES AMB COLOR BLAUGRANA PER A UNA FINAL!

El lot de llibres que tot seguidor del Barça podria llegir ara que s’acosta la Final de la Champions estaria format primer de tot per Història de Roma (Columna). Es tracta d’un clàssic de l’escriptor Indro Montanelli on ens descriu la història de l’imperi Romà.
El Barça ha estat sempre motiu de vàries publicacions i aquest any no podia ser menys. La biografia de l’entrenador blaugrana, Josep Guardiola escrita per Jaume Collell que a Pep Guardiola (Columna) ens ofereix una biografia de l'actual entrenador del Barça des de la seva arribada a La Masia fins a entrenar el primer equip del Fc Barcelona.
Un manual del Barça molt recomanable és Universal Barça (Angle) que aquest any s’ha fet una versió més actualitzada en una edició trilingüe.
L’autèntic himne del Barça aquest any ha estat el Copa lliga i Champions dels membres del Crackovia que també han publicat llibre a Crackovia (Columna)
Ja fa temps que l’editorial Ara Llibres va publicar el llibre Avui patirem del periodista Joan Maria Pou on oferia una radiografia del soci i simpatitzant culer. Ara s’ha reeditat el format butxaca però els temps han canviat i aquest any pocs socis han patit. Potser ara seria bon moment de fer una segona part amb un títol provisional d’AVUI GAUDIREM!