4/5/09

LA PELL FREDA AL CINEMA

L’adaptació cinematogràfica de la novel·la de La pell freda d’Albert Sánchez podria tenir data de rodatge. Segons la revista nord-americana Variety, la productora franco-espanyola Zanzaman començarà a rodar la pel·lícula cap al març del 2010. El director David Slade serà l’encarregar de dirigir el film que de moment porta el títol provisonal de Skin. Sobre el repartiment en saben més aviat poc, tot i que en un inici es parlava d'un repartiment format per estrelles. La productora invertirà uns 19 milions d’euros i ha assegurat que hi haurà molts efectes especials.

5 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Mira veus, és curiós, justament ara estic llegint-la i m'està agradant bastant.
Salut i Terra des del sud.

Ma-Poc ha dit...

a veure com acaba això de la pel·lícula perquè crec que fa dos anys que se'n parla!

Anònim ha dit...

Ostres, la vaig llegir fa cosa de 3 o 4 mesos i em va encantar tot i que no estic massa segura d'haver-la entès del tot, però em va encantar... ara estic amb Pandora al Congo, genial també.
Això de que els yankees en vulguin fer la peli no sé jo...tant pot estar molt be com pot ser un espant, haurem d'esperar!

Elfreelang ha dit...

Primer de tot t'he de felicitar pel bloc, me'l llegeixo però fins ara no havia fet cap comentari... quan m'he llegit un llibre i després en fan una pel·lícula...quasi mai coincideix amb la pel·lícula que m'havia fet jo en llegir-la però trobo bé que la facin a vegades fa que la gent li agafi la dèria de llegir el llibre. La pell freda per a mi va ser una sorpresa molt agradable...me la vaig llegir, literalment de principi a fi sense parar...M'estimaria més que en fessin una versió en català...

bajoqueta ha dit...

Què curiós :)