28/5/09

L'ADAPTACIÓ DE LARSSON AL CINEMA JA HA ARRIBAT!

Els fans de Stieg Larsson ja poden veure l'adaptació cinematogràfica de la primera novel·la de la trilogia Millenium.
Els homes que no estimaven a les dones per fi arriba al cinema quan no fa ni un any que la aquesta primera novel·la es publicava a casa nostra. L'adaptació de Els homes que no estimaven a les dones està dirigida pel director Niels Arden Oplev i compta amb els actors Michael Nyqvist fent el paper del periodista Mikael Blomkvist i l'actriu Noomi Rapace la hacker Lisbeth Salander.
El protagonista de Els homes que no estimaven a les dones és en Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d'Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país.
Abans d'entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d'una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet.
Amb l'inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s'haurien imaginat mai. Ara ja és tot un fenòmen editorial que finalitzarà amb el tercer lliurament el proper 18 de juny amb La reina en el palau dels corrents d'aire.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola: Ahir vaig anar a veure la
pel.licula sobre el llibre del
GRAN Larsson.
La veritat és que em va agradar força.
El personatge de la Lisbeth Salander és fabulos a la novel.la.
Farà història com el Barça.
Visca el Barça i Visca Catalunya!

Judith Mateu ha dit...

Ei!! Acabo de veure la pelicula i està bastant bé!! A mi m'ha agradat. Crec que té tota l'esencia del llibre i q els actors interpreten bé els personatges, en especial la lisbeth que és la millor de tots, sens dubte. Quines ganes de que surti l'últim llibre!!!! Els dos anteriors me'ls vaig llegir en un moment... quin gran escriptor!!

clubdelecturacanrajoler ha dit...

Una colla del club de lectura de la biblioteca Can Rajoler l'hem anada a veure. Ens ha agradat molt, ben adaptada hem comentat.

Montse Escoi i Martínez ha dit...

Vaig sortir encantada de veure la pel·lícula. No us la perdeu tant si heu llegit com no el llibre.
És de les poques vegades que la peli no decepciona després d'haver llegit el llibre.
La Salander perfecta!!!