24/5/09

LES FILLES DEL FRED.Camilla Läckberg

Editorial: Amsterdam/Maeva
Pàgines: 470

Els escriptors suecs continuen omplint les prestatgeries de les llibreries catalanes. Si abans quan parlavem de Suècia el nom d'Ikea sonava amb molt força ara aquest pais també està associat a la novel·la negra.
Läckberg autora de les novel·les La princesa de gel i Els crits del passat tots dos publicats ens castellà per l'editorial Maeva. Ara s'ha publicat Les filles del fred, la tercera novel·la de la sèrie.
Un poblet de pescadors anomenat Fjällbacka és aparentment tranquil i està situat a la costa oest de Suècia. Tot sembla indicar que l'aparició d'una nena ofegada a les aigues del mar és fruit d'un tràgic accident, fins que l'autòpsia revela restes d'aigua dolça i sabó a la seva boca. Algú, doncs, li ha causat la mort a terra ferma, per després llençar-la despiadadament al mar. Ningú sap que ha passat i qui ho ha fet.
Patrick Hedström i la seva companya Erica que acaba de ser mare es tornen a trobar involucrats en una investigació tèrbola i complicada, en un cas de conflictes entre veïns i cercles de pornografia infantil.
Una escriptora més que hem d'afegir als Larsson, Mankell i companyia. La novel·la negra sueca ha decidit quedar-se per molt de temps amb nosaltres.

1 comentari:

Una ha dit...

Ella escribe,según mi opinion, es mejor,más realista y creíble que Stieg Larsson.Saludos