1/2/09

ARRIBEN ELS LLIBRES DIGITALS EN CATALÀ

Angle, Cossetània i Bromera són les tres editorials catalanes que han començat a publicar llibres digitals en català.
De moment, sortiran a la venda una quinzena de títols del fons bibliogràfic de les editorials, amb autors com Arcadi Oliveres, Narcís Oller, Ramon Aymerich, Arcadi Oliveres o Edgar Allan Poe, els quals es podran adquirir a http://www.edi.cat/.
Els llibres digitals seran entre un 60 i 70% més econòmics que les versions en paper i es posaran a la venda 15 títols, cinc per editorial.
Angle Editorial oferirà tres llibres d'Arcadi Oliveres ; 'Contra la fam i la guerra', 'Un altre món' i 'el meu camí cap a la utopia' i dos d'Octavi Fullat La meva llibertat' i 'La meva veritat'.
Cossetània Edicions amb 'El viatge de Rudy' de Ramon Aymerich i Ester Romeu; 'Vilaniu', de Narcís Oller; 'El vertigen del trapezista', de Jesús M. Tibau; '100 maneres de descobrir un crim', de Moisès Peñalver Núñez; i 'La catosfera literària'.
Bromera, editarà 'El soroll de la resta', de Francesc Bodí; 'Plagis', d'Urbà Lozano; 'Encara no m'estimes', de Jonathan Lethem; 'El col·leccionista de fades', de Josep Ballester, i 'El pou i el pèndol', d'Edgar Allan Poe.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

cal apuntar-se a les noves eines

. ha dit...

Fora bo poder-los encarregar també per sistemes de print-on-demand (impressió digital), ja posats; també és una bona forma de vendre per internet. Que igualment, aquí d'aparells d'e-book encara no ha arribat gaire cosa. Però és bo que quan arribin estiguem preparats.