3/12/09

EL LLIBRE ELÈCTRONIC AVANÇA AMB LA CREACIÓ DE LEQTOR.COM

El llibre electrònic segueix creixent dia a dia. Si fa uns mesos parlavem a L’illa dels llibres d’Edi.cat, ara hem de parlar d’altres plataformes dedicades al llibre digital.
La darrera en presentar-se ha estat Leqtor.com, que vendrà directament des de la seva web i a Abacus un e-reader a 199 euros.
L’aparell, per tant, surt per sota del preu de mercat, a 199 euros, amb el regal de quatre llibres a escollir. Els llibres digitals seran aproximadament un trenta-cinc per cent més barats d’entrada que els impresos, a un preu que oscil·la entre 10 i 12 euros.
Entre les editorials que vendran els seus llibres a través de Leqtor figuren el Grup 62(ed.62, Proa, Empúries, Columna), RBA / La Magrana, Norma, SM, Enciclopèdia, Ara Llibres, Pagès, Maeva, Roca, Vicens Vives i Trotta.
Surten avui amb 500 títols en català i en castellà i mantindran una entrada de 200 títols més per setmana.
La iniciativa prové de 36L, empresa formada pel grups Vicens Vives, Cultura 03 i Abac, Ferran Soriano, Jordi Viñas i Gustau Navarro.
Leqtor aspira a situar-se com a segona plataforma de distribució de llibres digitals amb el projecte que preparen per al maig Planeta, Random House i Santillana.

3 comentaris:

Esther ha dit...

Fantastic! Ja estic pensant amb tot l'espai lliure que tindre!"

Elisabteh ha dit...

la revolució és evident :)))

Montse ha dit...

potser caldrà esperar a que ho perfeccionin una mica, no? no sigui que passi com amb els videos (Beta, VHS, 2000) però tot plegat fa bona pinta!