27/12/09

LES EDITORIALS PETITES PROTAGONISTES D'UNA EXPOSICIÓ.

Les editorials petites també tenen el seu espai en el món literari malgrat que en moltes ocasions la seva presencia a les llibreries costi de veure. Son en la seva gran majoria editorials que no publiquen més de 15 llibres l’any i tenen la particularitat de cuidar molt als seus autors i també les edicions dels seus llibres.
Literatura per a minories o tresors per a descobrir?
Nom com Libros del Asteroide, Impedimenta, Nórdica, Periférica, Sexto Piso, Barataria i Global Rhythm Media Vaca, Barbara Fiore, Nórdica, Oqo o Libros del Zorro Rojo formen part de l’exposició "Petits editors, grans llibres” que es pot veure a la seu del FAD de Barcelona (pl. dels Àngels 6-5. Barcelona).
Fins el dia 22 de gener aquesta exposició organitzada per l’'associació Foment de les Arts i del Disseny (FAD) vol ser un homenatge a les editorials petites i conèixer les estratègies de resistència dels petits editors davant els grans canvis que es produeixen en el sector editorial.
Un total de 500 llibres de tots els gèneres, pertanyents a 101 petites editorials independents de tot Espanya, que editen menys de 15 títols a l’any. L’exposició inclou gèneres molt diversos, des d'assaig a narrativa, poesia, llibre il·lustrat, monografies, llibre de referència, guions, llibre infantil, còmic o llibre d'artista.
Sala d'Exposicions del FAD. Accés gratuït. De dilluns a divendres de 14 a 20 h. i dissabtes de 11 a 20 h. Fins al 22 gener.