5/12/08

EL CREPUSCLE DE STEPHENIE MEYER AL CINEMA

«Hi ha tres coses de les quals estic completament segura. Primera, Edward és un vampir. Segona, una part d'ell es mor per beure la meva sang. I tercera, estic perdudament enamorada d'ell».

Aquest seria un petit resum de les històries creades per Stephenie Meyer que ha captivat a molts joves arreu del món amb les novel·les Crepúscle, Lluna nova, Eclipse i A trenc d'alba.
La publicació de la seva primera novel·la, Crepuscle, traduïda ja a més de 20 idiomes i número un en les llistes de vendes, la va perfilar com una de les autores més prometedores de la nova narrativa fantàstica americana. La segona i tercera parts de la saga van ser la seva consolidació: Lluna Nova també va assolir el número un de vendes i Eclipsi (que en porta més de 1.000.000 d'exemplars venuts en EE.UU.) va destronar Harry Potter en les llistes la mateixa setmana de la seva aparició.
L'argument del primer volum de les històries creades per Stephanie Meyer comença quan Isabella Swan es muda a Forks, una petita localitat de l'estat de Washington. La noia pensa que és el més avorrit que li podia haver ocorregut en la vida. Però la seva vida dóna un gir en el moment que coneix el misteriós i seductor Edward Cullen. Fins a aquell moment, Edgard ha mantingut en secret la seva identitat vampírica.
Aquesta història ja la podem veure al cinema.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

me llegit el llibre i el recomano

Anònim ha dit...

me l'estic llegint i flipo