2/12/08

LES 13 CLAUS DE LA SORT. Xavier Gabriel

Editorial: Ara Llibres

“La il·lusió i l’optimisme et faran tocar les estrelles, complir un dels teus mil somnis possibles. Quan hagis triomfat, algú et dirà que has tingut sort. Dóna-li la raó, però no te’l creguis. Si has guanyat és perquè vas ser valent, perquè vas treure el cap al precipici sense por de fer-ho malament (...) Llavors descobriràs, com vaig fer jo, que la sort no existeix.”

Aquestes afirmacins són de Xavier Gabriel. Possiblement l'home que ha repartit més sort de Catalunya en els darrers anys. És el propietari de l'administració de lotera La Bruixa d'or de Sort. Els seus projectes espacials l'han portat també a la primera pàgina de l'actualitat on serà el primer turista espacial espanyol.
Les 13 claus de la sort, editat per Ara Llibres en català i castellà, explica les seves vivències fins arribar a ser una de les persones més riques de l'Estat. S'inclouen algunes claus empresarials i psicològiques per arribar a obtenir èxit. Segons Xavier Gabriel la sort no existeix i només s'ha de confiar en un mateix i no matar els propis somnis.
Dificilment ens convertirem en persones de tant èxit com Xavier Gabriel però amb una mica de sort podrem aplicar alguns dels seus consells en la nostra vida diària. Per ananr obrint boca dos consells: prendre amb esperit positiu les pèrdues i les contrarietats i no fer cas dels envejosos ni de les energies negatives que ens envolten.
Podeu escoltar l'entrevista realitzada amb Xavir Gabriel.