13/12/09

AVUI MÉS QUE MAI, EL LLIBRE DE LA MARATÓ DE TV3

Avui es celebra la Marató de TV3, impulsada per TVC i la Fundació La Marató de TV3, té la finalitat d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva.
Enguany, el repte de La Marató és aconseguir fons per finançar projectes de recerca biomèdica relacionats amb les malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. És per aquest motiu que els afectats poden sentir-se perduts i, de vegades, desesperats. Busquen respostes: necessiten saber contra què lluiten.
Com cada any d'edita el llibre de la Marató. Aquest anys han participat els escriptors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila que han cedit relats per contribuir, mitjançant la literatura, a ser conscients del que pot significar patir una malaltia minoritària i recaptar fons per a la investigació científica.
Tots els que han fet possible aquest llibre –autors, editors, industrials i distribuïdors– hi han col·laborat de manera totalment desinteressada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un llibre amb doble objectiu, entretenir, colpir i ajudar a investigar les malalties minoritaries.
No hauría de faltar a cap llar.
Felicitats als escriptors per
fer-ho possible.