3/10/08

NAUFRAGS A LA GALERA

La Galera celebra aquest any els seus 45 anys en el món editorial. Des de els seus inicis a l'any 1963 quan va ser fundada per Andreu Dòria i Dexeus ha destacat per la seva aposta al públic infantil i juvenil. El caire també pedagògic de l'editorial i saber adaptar-se als nous temps ha fet que avui en dia encara sigui un referent en el món editorial.
Ara ha encetat una nova col.lecció anomenada naufrags i que va dirigida a un públc força especial amb llibres que poden ser tant juvenils com per adults.
Entre aquests títols tenim la nova novel·la d’Àngel Burgas, Una cançó per a Susanna; i la primera novel·la del valencià . Reno, Mig-home i el clàssic d’ Andrew Matthews, Escrits marcians.
Una de les estrelles del catàleg de La Galera és el Zoo d'en Pitus de Sebastià Sorribes el tercer llibre més venut de la literatura catalana.
Una bona editorial també te els seus premis i en aquest cas en destaquen tres: El Joaquim Ruyra, el Josep M Folch i Torres i ara ben aviat s'afegirà un tercer anomenat Premi para jovenes lectores on els propis nens són els membres del jurat i els qui amb el seu vot decideixen l'obra guanyadora. Si voleu saber-ne més podeu escoltar l'entrevista realitzada amb la directora de la Galera, Lara Toro.


1 comentari:

Anònim ha dit...

la galera sempre ha estat un clàssic. qui no ha llegit un llibre d'aquesta editorial?