1/10/08

NOU LLIBRE DE L’AUTORA DE HARRY POTTER EL PROPER 4 DE DESEMBRE

Els fans de Harry Potter potser no tindran una nova entrega de la nissaga del jove mag però si que podran llegir noves històries de la seva creadora.
El proper 4 de Desembre l’editorial Empúries publicarà Les rondalles de Beedle el Bard de l’escriptora JK Rowling.
La història d’aquesta publicació comença a l’any 2007 quan Rowling va fer set exemplars del llibre escrits a mà i il.lustrats sobre paper de vitel.la, enquadernats en cuir marró del Marroc i gravat amb pedres semiprecioses. Una autèntica joia que sis dels seus exemplars va ser repartit a la gent que ens darrers disset anys més va col.laborar amb les històries de Harry Potter. El setè el va donar a la fundació Children High Level Group .
La fundació el va subhastar a la casa de subhasta de Sotheby’s i va aconseguir la xifra rècord de 1,9 milions de lliures. En un primer moment s’esperava que aquestes històries no es publiquessin però seguidors de Harry Potter han aconseguit que finalment es publiquin.
Les rondalles de Beedle el Bard conté cinc històries La font de la bona fortuna, el cor pelut del nigroman, La rondalla dels tres germans, El bruixot i l’olla saltadora i Babbity Rabbity i la soca riallera.
Algunes d’aquestes rondalles ja aparèixen als llibres de Harry Potter però quatre d’elles veuran la llum per primer cop.
El llançament serà a nivell mundial i l’edició en català per part d’Empúries apareixerà a les llibreries el proper 4 de Desembre com a la resta del món

Les rondalles de Beedle el Bard serà un llibre benèfic i els ingressos aniran a parar a la fundació Children High Level Group (CHLG) que es dedica a ajudar els nens desafavorits ingressats en institucions d’acollida. Aquesta organització va ser fundada per la mateixa escriptora juntament amb Emma Nicholson, membre del Parlament Europeu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

AIXÒ SI QUE ÉS UNA BONA NOTÍCIA!!

Anònim ha dit...

Moltes històries i contes però vull un nou Harry Potter.

Anònim ha dit...

Una notícia un xic antiga, no? (anunci de l'1 d'agost)

Anònim ha dit...

Antiga depen de com es miri. Oficialment Empúries ha comunicat avui la publicació del llibre en català