19/4/09

DOS MÉS DE JORDI SIERRA I FABRA

Jordi Sierra i Fabra é sun dels escriptors que més llibres escriu i publica. La gran majoria estan adreçats al públic infantil i juvenil tot i que Sierra i Fabra també ha escrit novel·les per al públic adult.

L'editorial Columna ha editat L'empremta del silenci i que té com a protagonista a la Cecília, una noia de disset anys que fa tot el que pot per cuidar la seva mare, que s'està morint de càncer, i alhora continuar els estudis. Tot i que la relació entre elles és molt intensa, la Cecília coneix molt poc del passat de totes dues. Per què la seva mare va decidir criar-la sola i lluny dels seus avis? La Cecília farà de tot per descobrir el secret que la seva mare li ha amagat tan bé i, amb l'ajuda de l'Emili, el seu primer amor, descobrirà molt més del que s'esperava.
L'altre novetat que ens presenta Jordi Sierra i Fabra és la tercera part de Les filles de les Tempestes. Sota el titol de El cinquè cristall i publicat per Edebé la Joa intueix que el cristall de la seva mare és la clau per tornar a contactar amb ella. Totes les Filles de les Tempestes desaparegueren amb el cristall... Tret de dues, la seva mare i la de l'Almina.Necessiten trobar la tercera dona que els pugui donar la pista definitiva per unir les seves forces: Indira Pradesh, nascuda d'una de les Filles de les Tempestes a l'Índia. Tanmateix, convèncer la Indira no serà fàcil. La seva dura vida l'ha convertit en una dona escèptica i amoral amb uns poders extraordinaris.
Dues novetats més de Sierra i Fabra que s'ha convertit merescudament en l'autor de referència de la literatura juvenil a casa nostra.

1 comentari:

Anna ha dit...

hehehe, m'encanta aquest post...