21/4/09

EL NOU DE STIEG LARSSON EL 23 DE JUNY

La tercera part de la sèrie Millenium de l'escriptor suec Stieg Larsson es publicarà el proper 23 de juny en català i castellà.
Sota el títol de La reina al palau dels corrents d'aire es complentarà la trilogia, de la qual només a Espanya se n'han venut un milió d'exemplars.
Desprès de l'exit de les novel·les Els homes que no estimaven a les dones i La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina per fi els lectors podran gaudir del tercer volum de la trilogia.
El dia de Sant Jordi hi haurà un estand situat a Passeig de Gràcia amb Aragó (Aragó, 265) dedicat a Stieg Larsson.
En aquest estand els lectors que vulguin podran escriure en un bloc gegant la seva opinió sobre les novel.les de la sèrie Millenium. Els lectors que hi participin podran emplenar un cupó amb les seves dades i entrar en un sorteig de 100 exemplars del tercer volum de la trilogia.
Qualsevol lector que passi per l’estand a les 19:00 hores i ensenyi un exemplar d’un dels dos títols de Stieg Larsson (Els homes que no estimaven les dones o La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina), ja sigui en català o castellà, rebrà una samarreta exclusiva (fins a exhaurir existències).