3/4/09

ENRIQUE DE HÉRIZ PUBLICARÀ NOVA NOVEL·LA EL 12 DE MAIG

Molt bona notícia la que ha comunicat l'editorial Edhasa. Enrique de Hériz, autor de l'excel·lent Mentira publicarà el proper 12 de maig Manual de la oscuridad.
De moment poques sabem de la novel·la, però l'editorial Edhasa ha creat un bloc per fer-ne un seguiment. http://manualdelaoscuridad.blogspot.com/
El protagonista és en Víctor Losa, hereu d'una llarga tradició d'il·lusionistes, ha après i practicat l'art de la desaparició durant anys, fins a arribar a ser el millor mag del seu temps. La màgia és la seva vida. Tanmateix, l'atzar li ofereix una sorpresa contra la qual res no podrà el seu talent: de sobte el món s'entossudeix a desaparèixer de la seva vista. El mag haurà d'iniciar llavors un viatge a les profunditats de si mateix, convertir-se en un nou Víctor Losa, aprendre una altra manera de relacionar-se amb la vida i acceptar que aquesta vegada amb la màgia no n'hi haurà prou per treure'l del conflicte. Cinc anys després de la publicació de Mentira, Hériz ens proposa una nova lectura, però haurem d'esperar fins el 12 de maig.