6/4/09

MÉS EDWARD GOREY EN CATALÀ

L'editorial Angle ha publicat nous llibres de gran il·lustrador Edward Gorey. El mes de novembre va ser La colla mata-degolla i ara s'hi sumen els títols L’arpa sense encordar i L'hoste incert.
L’arpa sense encordar, es la primera obra del genial il·lustrador Edward Gorey, un mirall hilarant que ens introdueix al procés de creació d’una novel·la i ens ofereix una visió del món literari i de les seves petites tragèdies. Una burla del món editorial.
L’hoste incert ens presenta un convidat excèntric, tendre, divertit i... pesat! Que s’allotja a casa d’una família no menys estranya durant 17 anys.
A més a més, tos dos volums es publiquen en edició bilingüe català-anglès
És la primera vegada que es publica, a l’estat espanyol, Edward Gorey de la manera com ell mateix va decidir autopublicar-se a l’editorial que va crear (Fantod Press) després de ser rebutjat per diverses editorials: en àlbums petits i individuals.
Gorey destaca per les seves il·lustracions de caire macabre i gòtic. Edward Gorey un dels autors i il·lustradors nord-americans més personals i originals del segle XX. Il·lustracions simplement genials!