2/4/09

JA TENIM E-BOOKS EN CATALÀ

Feia temps que a L'illa dels llibres anunciavem que tindríem llibres digitals en català. Aquests llibres ja han arribat gràcies a la iniciativa de la xarxa d'editors independents formada per les editorials Angle, Bromera i Cossetània. A Edi.cat hi podem trovar els primers 24 títols. De moment nomès estan disponibles a internet però en les porperes setmanes ja arribaran a les llibreries.
Entre els primers títols disponibles es troben Foc latent, de Lluïsa Forrellad, Yes, you can (d'Àlex Terés i Jordi Segarra) o el nou de Salman Rushdie L'encantadora de Florència.
Contra la fam i la guerra, Foc latent i La meva veritat, d'Angle Editorial; El col·leccionista de fades, El pou i el pèndol i Encara no m'estimes, d'Edicions Bromera; així com El viatge de Rudy, La catosfera literària, Vilaniu i El vertigen del trapezista del blogger i escriptor Jesús M. Tibau de Cossetània Edicions.
Els preus oscil·len entre l'euro que costen com a preu de promoció alguns clàssics fins els 12 euros, sempre entre un 30 i 40% més barats que el paper.
Per lluitar contra la pirateig el nou suport compta amb mesures de protecció contra el pirateig i permet que els compradors es descarreguin els llibres directament a l'ordinadorPer llegir aquests llibres digitals haurem de fer servir un e-reader. Aquests aparells costen entre els 280 i els 699 euros. .

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

I també el meu trapezista!
Fa il.lusió veure el llibre en un format tan nou

Jordi Milian ha dit...

Perdon'am Jesús! Ho inclouré. Una abraçada

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies, I també n'hi ha d'altres blocaires, com el llibre del Daniel Closa, del blog Centpeus, per exemple.
Suposo que en un termini breu de temps, tots els llibres d'aquestes tres editorials es trobaran en aquest format, i d'altres editorials. Els lectors i lectores són qui decidirà si els agrada aquest format i si tindrà continuïtat

Joan ha dit...

Jo ho trobo fantàstic i molt ecològic. Sempre me fa un poc de pena veure tans llibres que només llegeixo una vegada acaramullats a casa. L'únic emperò és que en tan poca oferta pel moment, fa un poc de peresa comprar el lector. Però bé, tot sigui per salvar el planeta!