14/4/09

EL CANDIDAT. Iu Forn

Editorial: Amsterdam
Pàgines: 186
El periodista Iu Forn ens ofereix a la novel·la El candidat una sàtira política. Molts riuran amb aquesta novel·la que diu grans veritats amb molta ironia marca de la casa d'Iu Forn. El candidat explica la cursa d'un home per aconseguir, a qualsevol preu, guanyar les primàries del seu partit. La traïció, els intents de la premsa per desemmascarar el candidat, i l'aparició de la seva exdona s'interposen en el seu camí, però això no aconsegueix aturar un home disposat a qualsevol joc brut per arribar al poder.
Com diu al començament de la novel·la " L'ètica no dóna vots, Oriol. Llavors, cal ser ètic? I la resposta és evident: no".
Iu Forn en estat pur amb un candidat que ens provocarà més d'un somriure. Per si de cas els polítics que s'ho prenguin amb calma perquè potser en surten una mica escaldats. El llibre compta amb il·lustracions del dibuixant de La Vanguardia Toni Batllori

2 comentaris:

Ma-Poc ha dit...

He sentit a parlar del llibre però no sé què tal pinta. A mi, els articles de l'Iu Forn em fan bastanta gràcia sempre ;)

Jordi Milian ha dit...

llavors Mapoc aquest llibre tb et farà gràcia