5/6/09

CORALINE AL CINEMA

A l'any 2003 es va publicar Coraline de Neil Gaiman. L'escriptor va saber crear un món màgic al voltant de la Coraline, una noia d'onze anys que acaba de traslladar-se amb la família a un lloc on no coneix ningú. Mentre els pares treballen, ella comença a explorar el veïnat a la recerca d'algun amic o alguna diversió. Els resultats, però, són desoladors. La curiositat la porta a descobrir una porta secreta que la trasllada a un univers paral·lel que, així d'entrada, sembla gairebé perfecte. Coraline no sospita els perills que aniran sorgint a mesura que s'hi vagi endinsant
Al principi, les coses semblen fantàstiques i la Coraline, s’ha introduït en el reflex emmirallat de la seva pròpia realitat. També hi ha altres nens atrapats allà, ànimes perdudes darrere els miralls. Haurà de lluitar de valent per salvar-los i alliberar-se dels nous pares, que la vigilen amb la mirada buida d’un parell de botons negres.
Ara Henry Selick, que també ha signat treballs com Pesadilla antes de Navidad és el director de la pel·lícula Els mons de Coraline que està basada en l'obra de Neil Gaiman. En català Empúries es qui ha editat aquesta història que també podem llegir i veure gràcies al còmic creat per P. Craig Russell.

4 comentaris:

laurea ipsum ha dit...

Tinc moltes ganes de llegir el llibre i després veure la pel·lícula!!!

Gràcies pel blog. Bona feina!!!

Anònim ha dit...

Gaiman al cinema... això sempre és una bona notícia... i la veritat és que el trailer pinta bé... :

Núria
http://sonabe.wordpress.com/

Anna ha dit...

tenia ganes de veure la pel·lícula, però ara que sé que és d'en Neil Gaiman, encara més!

el llibreter ha dit...

Quina meravella de pel·lícula! La vaig veure diumenge, en 3D, i vaig gaudir moltíssim.

Salutacions cordials.