21/6/09

ENTREVISTA: BLANCA DE LA TORRE PRESENTA LA NOVEL·LA TESTIMONI PROTEGIT

La periodista Blanca de la Torre ha fet el seu debut literari amb el thriller Testimoni protegit (Proa). La novel·la arrenca amb l'atemptat al World Trade Center de Nova York l'11 de Setembre de 2001.
Aquest fet tràgic mobilitza a un grup d'especialistes secrets que es fan anomenar GEFI i aprofiten l'atemptat per possar en marxa un pla; dotar d'una nova identitat a l'escriptor indi ST que es troba condemnat per una fàtua islamista i que ha viscut gran part de la seva vida sota amenaça de mort.Amb aquest argument Blanca de la Torre vesteix un història que fa reflexionar al lector de si seria capaç de començar una nova vida amb una nova identitat i sense cap mena de contacte i record amb el seu passat. Estarieu disposats a fer-ho? La llibertat a canvi d'oblidar tot el que heu viscut i començar de zero?
Testimoni protegit ens fa pensar en totes aquestes qüestions i ho fa gràcies al ritme de la novel·la i també per la credibilitat de la història que es planteja, malgrat que fins que no es demostri el contrari, tot és ficció.
Si voleu conèixer més dades sobre Testimoni protegit podeu escoltar l'entrevista amb Blanca de la Torre que ens parlar del seu debut literari amb una novel·la molt interessant.