11/6/09

LA MÀGIA DE TINA SUPERBRUIXA AL CINEMA

L'escriptor alemany Knister és l'autor de la sèrie Tina Superbruixa que amb tocs de màgia ha aconseguit que molts joves llegeixin les seves històries. Ara s'ha fet una adptació a la gran pantalla de la mà del director Stefan Ruzowitzky i amb la participació de Pilar Bardem que fa de bruixa Elviruja i Alina Freund fent el paper de Tina.
A l'any 1997 , Knister va començar a escriure el primer volum de la sèrie amb Tina superbruixa detectiu. La Tina és una nena que un bon dia es troba un llibre de màgia sota el seu llit. Gràcies a un encanteri anomenat El Salt de la Bruixa. Aquest encanteri permet viatjar a l'època que vulgui i per aquest motiu les històries de la Tina superbruixa poden succeir en qualsevol lloc. Sempre intenta que la seva familia no s'assabenti que té un llibre de bruixeria però aquesta tasca de vegades és molt difícil.
Títols destacats de la col·lecció son Tina Superbruixa i l'aventura espacial, Tina Superbruixa a la recerca del tresor, Tina superbruixa al castell de Dràcula o Tina superbruixa, revoluciona la classe.
La pel·lícula està inspirada en els primer llibres de la Tina en el moment que Elviruja comença a pensar en la retirada. Després de molts anys dedicada a la bruixeria, Abans, però, li cal trobar la successora ideal que tregui tot el suc del seu llibre d'encanteris. El seu ajudant, el dragó golafre Héctor, deixarà el llibre en mans de la petita Kika, que malgrat l'emoció i les ganes que hi posa, d'entrada només aconsegueix que els seus encanteris tinguin resultats caòtics

1 comentari:

raquel ha dit...

darreramente s fan moltes adaptacions de literatuta juvenil i això és una molt bona noticia.