9/6/09

LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ TORNARÀ A BARCELONA EL 2010

La pròxima edició de la SETMANA se celebrarà del 10 al 19 de setembre de 2010 al parc de la Ciutadella de Barcelona, coincidint per primera vegada amb la Diada.
Els llibreters tindran una presència més activa que en cap de les edicions anteriors ja que, a més d'atendre la llibreria de fons, disposaran de parades pròpies on els ciutadans que visitin la SETMANA podran adquirir les novetats editorials.
Albert Pèlach, reelegit com a president de la comissió organitzadora per tercer any consecutiu, ha destacat que “s’ha trobat una fórmula de consens que engresca tothom, especialment per la vinculació de la festa nacional amb el llibre i la cultura catalanes”. Pèlach ha afegit que “la coincidència amb la Diada pot ser un factor dinamitzador de la Setmana i podria afavorir la seva extensió a tot el territori, de la mà de llibreters i entitats locals”. A més, el president ha ressaltat que “aquesta nova edició tindrà en compte especialment la presència a Sant Cugat, ciutat que ens ha acollit enguany amb entusiasme i amb qui tenim un deute”.
Aquest any la SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ s'ha fet a Sant Cugat però al 2010 tornarà a Barcelona amb més força tal i com han comentat els organitzadors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

RECTIFICAR ES DE SAVIS:
I és que fer-la a Sant Cugat, també
podría ser al cim del Matagalls.
Una bona noticia!