24/7/09

EL BARÇA DEL TRIPLET EN DOS LLIBRES.

Si l’any passat el Barça va fer el triplet de copa, lliga i Champions, de moment de cara el proper mes de Setembre tindrem un doblet de llibres relacionats amb el Barça.
L’editorial Cossetània editarà el proper mes de setembre Escoltant Guardiola, El pensament futbolístic i vital de l’entrenador. Es tracta d’un recull de frases que rememoren les victòries del F.C. Barcelona aquesta darrera temporada. La filosofia Guardiola al descobert de la mà del periodista Josep Riera.

L’altre novetat relacionada amb el Barça sortirà el proper 3 de setembre amb el titol de Un any al paradís. Es tracta d’una mena de diari personal del jugador Andrés Iniesta. De carácter tímid ha estat un dels jugadors més importants de la temporada i autor del gol que va donar mitja champions al Barça. Andrés Iniesta parla de l’arribada de Guardiola al Barça, les tres finals, la rua pels carrers de Barcelona i el famós gol contra el Chelsea.
També parla de les lesions, de la família, dels companys d'equip i del futur, i desvela alguns aspectes desconeguts de la seva vida i inclou fotografies inèdites, algunes d’elles fetes pel mateix Andrés. El llibre l’editarem en català a Ara Llibres i en castellà a Now Books. La tirada inicial conjunta serà de 20.000 exemplars.