12/7/09

LA ISLA BAJO EL MAR, EL NOU LLIBRE DE L'ESCRIPTORA ISABEL ALLENDE

Haurem d'esperar fins el 28 d'Agost per poder llegir el nou llibre de l'escriptora xilena, Isabel Allende. La protagonista de La isla bajo el mar (Areté), és Zarité, una jove esclava mulata del Santo Domingo del segle XVIII.
Una jove que no es resigna a la seva realitat ni a la seu destí, sinó que viu per trobar la seva pròpia llibertat.
Aals nou anys va ser venuda a Tolosa Valmorain, un ric terratinent, però no va conèixer ni l'esgotament de les plantacions de canya, perquè sempre va ser una esclava domèstica. La seva bondat natural, fortalesa d'esperit i honradesa li van permetre compartir els secrets i l'espiritualitat que ajudaven a sobreviure als seus, els esclaus, i conèixer les misèries dels amos, els blancs. . En ser portada pel seu amo a Nova Orleans, Zarité va iniciar una nova etapa en què assoliria la seva major aspiració: la llibertat.
Isabel Allende és autora també de les novel·les: Eva Luna, Cuentos de Eva Luna, El plan infinito, De amor y de sombra, Paula, Afrodita, Hija de la fortuna, Retrato en sepia, Mi país inventado, El zorro, Inés del alma mía, La suma de los días i La casa de los espíritus.