17/7/09

SEIS TUMBAS EN MUNICH. Mario Puzo

Editorial: Ediciones B
Pàgines: 192
Conegut per les novel·les El padrino i Omertà, Mario puzo també va publicar altres històries que mereixen una bona lectura. Entre aquestes destaquen Los borgia i també Seis tumbas en Munich. Aquesta darrera és una novel·la inèdita a Espanya i va ser editada a l’any 1967 amb el pseudònim de Mario Cleri.
Seis tumbas en Munich està ambientada en la Segona Guerra Mundial. Gràcies a la seva prodigiosa memòria i al seu talent per desxifrar texts codificats, Mike Rogan ingressa a la Secció d'Intel·ligència de l'Exèrcit americà, poc després de casar-se amb Christine. Arran de la desembarcament de les tropes americanes a França, Rogan és enviat a Europa per realitzar una missió d’espia. Però per un error cau, al costat de Christine, a les mans de la Gestapo, per acabar al Palau de Justícia de Munich, on seran sotmesos a una violència extrema. Amb tal d'estalviar-li sofriment a la seva dona, Rogan revela les claus dels codis americans.
Els seus set botxins, després d'anunciar-li la mort de Chrisine, li disparen un tret al cap. Però hores més tard és trobat viu. Després de nombroses operacions, Rogan li explica a Bailey, agent del FBI, la història de la seva execució i els seus plans de revenja; trobar i acabar amb els autors de la seva desgràcia. Deu anys després, el 1955, Rogan començarà la seva cacera...
Novel·la negra del clàssic Mario Puzo que no decebrà.