4/7/09

JOAN LAPORTA PASSIÓ ABSOLUTA. Anton M. Espadaler

Editorial: DAU
Pàgines: 136

Anton M Espadaler ens ofereix en aquest llibre una visió de l'actual president del FC Barcelona. No es tracta d'unes memòries, però sí d'una aproximació a la figura de Joan Laporta. Aquí hi podrem llegir revelacions importants sobre el dia a dia del Barça i de fets que han succeït en els darrers temps.
Aquest llibre ha estat possible desprès de moltes entrevistes i que finalment han donat el seu fruit amb la publicació del llibre.
Des dels records d’infantesa i joventut, fins als triomfs d’aquesta temporada. El llibre inclou el període de L’Elefant Blau amb Armand Carabén, la victòria en les primers eleccions i el primer mandat, els entrebancs i disputes que ha patit el club, i les negociacions per fitxar jugadors emblemàtics i que han marcat època, entre els quals hi ha Ronaldihno, Eto’o i els cracks de l’equip que es va coronar a Roma.
Però Laporta també parla de Lluís Bassat, Frank Rijkaard, Pep Guardiola, Sandro Rossell i Ferran Soriano i ho fa sense embuts i pels a la llengua.
De l'autor del llibre en podem destacar el seu gran barcelonisme que ha demostrat en nombroses tertúlies esportives i també com a membre del Consell Assessor de FC Barcelona. També és professor de literatura medieval de la Universitat de Barcelona.