17/9/09

L'AUTOR DE LES PORTADES DE STIEG LARSSON EXPOSA A BARCELONA

L’artista Gino Rubert destaca per una obra molt dificil de classificar amb una barreja de collage i pintura que tracten temes com les relacions de parella i referències al sexe entre d’altres temes.
Nascut a Mèxic a l’any 1969 viu actualment a Barcelona. La Galeria Senda ( Consell de Cent, 192. Barcelona ) acull una exposició de les seves obres fins le proper 24 d’octubre on podrem gaudir del seu segell personal
Gino Rubert malgrat portar molt de temps en el panorama artístic ara s’ha donat a conèixer al gran públic.
Les ilustracions de les portades espanyoles i catalanes de la Trilogia Millenium de Stieg Larsson són seves i això ha permès que la seva obra sigui molt més coneguda. L’imatge de la noia correspon a una ex-novia de l’artista.
Les obres de Rubert s’han modificat per crear les portades de les novel·les de Larsson. La portada de la primera novel·la pertany a l’obra lOpen hands (2007). La segona a Los 4 elementos (2007) y la tercera a Sweet home (2007).Gino Rubert ha exposat a ciutats com Zurich, Frankfurt, Tokio i Nueva York.

4 comentaris:

Andrea ha dit...

Espectacular! m'agrada molt malgrat ser una obra difícil

Anònim ha dit...

HI penso anar! Sembla bona

caterina ha dit...

He vist el disseny dels llibres de Larsson a altres països i he de dir que els nostres són els millors, o almenys els que a mi m'han agradat més. Basta veure que la foto que tenc de perfil per als comentaris de wordpress és l'al·lota del segon llibre. M'encanta. Llàstima que no pugui veure aquesta exposició. Hi aniria segur :)

Xavier Caballé ha dit...

A la Fundació Vila Casas, a l'edifici del carrer Roc Boronat, també hi ha algunes obres d'aquesta autora.