22/9/09

LLIBRES SOLIDARIS A LA FIRA DEL LLIBRE D'OCASIÓ ANTIC I MODERN

La Fira del Llibre d'Ocasió, Antic i Modern posa en funcionament, per segon any consecutiu, el Punt de reciclatge El Llibre Solidari, situat a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes.
Sempre tenim llibres a casa que potser ja els hem llegit i ens fa cosa llençar-los. Per aquest motiu el millor és col·laborar en una iniciativa solidària
Per poder participar en aquest Punt de reciclatge tothom pot donar els llibres que vulgui. Aquests es tornaran a posar a la venda immediatament, en el mateix lloc, amb preus simbòlics que estaran entre 1 i 10 euros. La totalitat dels diners recaptats es donaran, igual que l'any passat, a UNICEF, que els destinarà al programa Escoles Amigues de la Infància que estan duent a terme a Moçambic per millorar la qualitat de l’educació.
Els diners aconseguit en l’edició de l’any passat es van destinar a un programa d’educació infantil de Burkina Faso. Gràcies al suport de la Fira del Llibre d'Ocasió, Antic i Modern i als centenars de compradors que van portar-hi els seus llibres i que en van comprar, UNICEF ha aconseguit:
-Contribuir a l'augment de l'accés i finalització de l’educació bàsica per a 180 infants amb edats compreses entre els 7 i 12 anys.
·
Promoure el desenvolupament de la primera infància amb intervencions que van beneficiar 75 infants de entre 3 i 6 anys.
Donar a 90 adolescents amb edats entre els 9 i els15 anys una segona oportunitat per rebre una educació bàsica a Centres d’Educació
Si no saps que fer dels teus llibres els hi pots donar un altre oportunitat amb aquesta iniciatva solidària.

3 comentaris:

Xavier Borrell ha dit...

Doncs haurem de portar uns quants llibres.

Manel Haro ha dit...

Jo he comprat dos en aquesta parada! Memòries d'un bufó i Firmin.

Anònim ha dit...

ahir vaig comprar dos llibres en aquesta parada, i la veritat és que valen molt la pena i estàs fent una tasca solidària.

Montse