12/9/09

EL CRIT DEL PERESÓS. Sam Savage

Editorial: Columna/Seix Barral
Pàgines: 224
L’escriptor Sam Savage va publicar la novel·la protagonitzada per un ratolí a Firmin. Aquella història va aconseguir molts lectors i molt bones crítiques arreu del món. L’argument era ben original, on un ratolí deixa de menjar les pàgines dels llibres i comença a interessar-se per la lectura i la literatura.
Ara Sam Savage segueix parlant de literatura a la segona novel·la que ha anomenat El crit del peresós / El lamento del perezoso i està protagonitzada per Andrew Whittaker, director d’una revista literària anomendad Sopa que malgrat la seva acurada presentació no acaba de rutllar massa. Per un altre banda, l’edifici on viu està en mal estat i la seva dona l’ha deixat.
Malgrat els mals moments que li toca viure, Andrew no defalleix i continua lluitant amb un bon grapat de projectes. Lligat de mans i peus per la seva falta de recursos econòmics, decideix crear un festival literari per salvar la seva debilitada revista.
Sam Savage amb aquest aquesta novel·la ens vol enviar tot un seguit de missatges:
La literatura una aliada per combatre la soledat i també per aconseguir la felicitat. Segur que ho tornarà a demostrar amb aquesta història original que torna a respirar literatura a les seves pàgines.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

me gustó mucho Firmin. Espero que esta nueva novela de Sam Savage me guste tambien

Sara

Ma-Poc ha dit...

Firmin em va semblar una novel·la en trenyable... A veure aquesta altra...