13/9/09

MALDITOS BASTARDOS. Quentin Tarantino

Editorial:Mondadori
Pàgines: 256
Quentin Tarantino estrenarà el dia 18, Malditos Bastardos. Es tracta d’una pel·licula sobre la II Guerra Mundial però a l’estil Tarantino.
Durant la II Guerra Mundial, un escamot de soldats jueu- americans coneguts com «Els Bastardos» són seleccionats per sembrar el terror de llarg a llarg del Tercer Reich. La seva missió: assassinar tants nazis com puguin. Utilitzen mètodes no gaire ortodoxos ja que tot val per derrotar els nazis. Un dels plans es aconseguir matar a tots els líders nazis en un cinema. Curiositats de la vida, el govern anglès vol fer el mateix i ha escollit la mateixa nit per acabar amb els nazis.
Escenes potents amb dialegs al pur estil Tarantino és el que ens ofereix Malditos bastardos on el director nord-americà s’ha permès la llicencia de canviar alguns detalls sobre la història de la II Guerra Mundial tal i cmo nosaltres la coneixem.
Brat Pitt és un dels protagonistes d’aquesta pel·lícula que alguns asseguren que podria comptar amb una segona part. Altres actors potser no tan conegut i que participen a Malditos Bastardos son la francesa Melanie Laurent i l’alemany Christoph Waltz.
L’editorial Mondadori ha publicat el guió de Malditos bastardos.
Malditos bastardos no decebrà als seguidors del director de Pulp Fiction, Resevoir dogs i Kill Bill.
Després del Festival de Cannes amb una presentació més que correcta, la cinta s’estrena el proper 18 de setembre, tot i que un dia abans, es podrà veure al Festival de Cinema de Sant Sebastià.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tractaré de anar al cinema...pinta bé.
Blanca

Ma-Poc ha dit...

Jo estic esperant per anar a veure la pel·lícula. Sóc un fan d'en Tarantino!