2/9/09

LES GRANS AVENTURES DE CHARLIE I EL SENYOR WILLY WONKA. Roald Dahl

Editorial: La Magrana
Pàgines: 352

L'editorial La magrana reuneix en un sól volum les dues aventures del jove Charlie Buckett i el senyor Willy Wonka. Es tracta del clàssic de Roald Dahl protagonizat per Charlie Buckett que troba una xocolatina amb el paper daurat que li permet conèixer la fàbrica de xocolata
més famosa del món a Charlie i la fàbrica de xocolata. Per un altre banda a Charlie i el gran ascensor de vidre, Charlie i la seva família fan un viatge orbital amb l’ascensor de vidre del senyor Wonka.
La nova versió ha estat pensada per a tot tipus de públic. Roald Dahl ha destacat per crear tot uns contes extraordinaris i és autor, entre d’altres de les històries El Gran Amic Gegant, Els culdolla, El fantàstic senyor Guillot, Danny, el campió del món, En James i el préssec gegant o El rector de Nibbleswicke.

1 comentari:

comnetari extret de Facebook ha dit...

Judith
"M'encanta Charlie i la fàbrica de xocolata!! De quan és aquest llibre? Dels anys 60? Per mi és un clàssic, l'he llegit un munt de vegades!! Amb els mítics oompa loompas, els nens i seus vicis, les llaminadures tant increibles... de petita mil vegades m'havia imaginat que em tocava un bitllet daurat!!"