26/11/09

EL PROJECTE EDI.CAT SEGUEIX CREIXENT

Fa un any que va nèixer Edi.cat, Xarxa d’Editors Independents, una aliança editorial que unia de manera pionera tres editorials independents catalanes: Angle Editorial, Cossetània Edicions i Bromera. Els principals objectius d’aquest projecte són la comercialització i la promoció conjunta dels respectius catàlegs editorials, impulsar nous projectes i la innovació.
A l’abril de 2009 es van posar a la venda els primers e-books en català, convertint-se en la primera plataforma catalana de distribució.
Durant aquest temps s’han anat incorporant noves editorials, fins arribar a les 12 actuals en un procés obert a noves incorporacions. Angel Editorial, Edicions Bromera, Cossetania Edicions, Fragmenta,Meteora, Abadia de Montserrat, Tandem, Octaedro, Pagès, El Cep i la Nansa, Alpina i La Galera.
Edi.cat posarà en marxa, en els propers dies una nova plataforma de distribució
de e-books en castellà: www.edibooks.com. Es tracta d’un portal idèntic a la versió catalana, amb les mateixes funcionalitats per als continguts en llengua castellana. Angle Editorial, Algar, Lectio Ediciones, Inde, Milenio, Octaedro, Edimater i El Serbal.