12/11/09

ZONES HUMIDES. Charlotte Roche

Editorial: Proa
Pàgines: 215
L’actriu Charlotte Roche és l’autora de la novel•la Zones humides. Es tracta d’una novel•la diferent que algunes veus han qualificat de pornogràfica i d’altres com una defensa a la llibertat sexual i un al•legat femení a favor del propi cos.
De fet, l’autora vol fugir modes i clixes establerts i defensa la llibertat de viure el nostre cos com nosaltres desitjem,
A Alemanya la novel•la ha venut més d’un milió i mig d'exemplars i ha desencadenat un polèmic debat sobre el model imposat per les top models perfectes, hiperdepiladas i hiperhigièniques.
La protagonista és la Helen, una noia de 18 anys que ingressa en un hospital després de causar-se una fissura anal mentre es depilava l’entrecuix.
Durant l’estada a la clínica, s’explora amb plaer i un interès gairebé científic les zones erògenes. Fins i tot demana a l’infermer Robin que li faci fotos de les parts més íntimes que no pot arribar a veure per ella mateixa.
A Helen li agrada el sexe: sigui sola o en parella, masturbant-se amb pinyols d’alvocat o tenint relacions en plena menstruació. Entre altres curiositats, la protagonista confessa que no es renta íntimament amb regularitat perquè li agrada olorar a dona i que els homes l'olorin com a tal.

"En algun moment de la meva vida vaig adonar-me clarament que la manera com s’ensenya a nois i a noies a mantenir netes les seves parts íntimes és diferent. La meva mare sempre ha donat una gran importància a la higiene de la meva vulva, a la higiene del penis del meu germà, en canvi, no gens. A ell fins i tot el deixen que pixi sense eixugar-se i que deixi que les gotetes vagin a parar als calçotets. La neteja del txitxi s’ha convertit a casa meva en una ciència complexa i molt seriosa. Segons sembla és molt difícil mantenir un txitxi realment net. Evident ment això és d’una imbecil•litat total. Una mica d’aigua, una mica de sabó, i a fregar! I ja està."
En un altre capítol, la noia explica que, amb els anys, ha desenvolupat fins dues tècniques de masturbació ajudada de la dutxa, una amb mans i l'altra sense. Després d'una sessió doble, aclareix, ha de posar-se un tampó «per evitar que l'aigua continuï sortint i mulli la meva roba com si s'hagués pixat». Es fabrica els seus propis tampons.
...
"Jo faig servir el meu esmegma com altres les seves ampolletes de perfum. Em suco una mica el dit al txitxi, després em poso una mica del fluid al darrere del lòbul de l’orella i m’ho refrego bé. Té un efecte miraculós ja quan et saludes fent-te petonets a galta i galta"
Charlotte Roche debuta amb Zones humides. Nascuda a Anglaterra i formada a Alemanya ha aconseguit donar una sacsejada a les lletres alemanyes amb aquesta novel•la.

1 comentari:

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)