26/11/09

UN LEÓN LLAMADO CHRISTIAN. Anthony Bourke / John Rendall

Editorial: Plza y Janés
Pàgines: 175

Un león llamado Christian és la història real d'un lleó comprat per dos joves a Londres el 1969 i que s'ha convertit en tot un fenòmen a Youtube.
El 2008, YouTube.com va emetre un video que aviat es va convertir en un fenomen d'internet. Mostrava una emotiva reunió, a les sabanes de Kenya, de dos jovenes australians amb el que va ser el seu lleó mascota. Un león llamado Christian explica la història de com Anthony Bourke i John Rendall van comprar un cadell de lleó a la botiga d'animals exòtics d'Harrods a Londres. En poc temps Christian es va convertir en la mascota més cèlebre de Kings Road, però creixia molt de pressa, i els seus amos van haver de plantejar-se buscar-li una nova llar a Kenya. Afortunadament Anthony i John van conèixer a Virgínia McKenna i Bill Travers, les estrelles de Nascuda lliure, la pel·lícula sobre la lleona Elsa, i amb la seva ajuda van aconseguir enviar Christian a l'Àfrica on aprendria a viure com un lleó salvatge.
Ace i John no van tornar a veure Christian durant un any fins que van visitar el país africà. Ara, gràcies a Internet, milions de persones a tot el món han estat testimonis de la seva emotiva reunió amb el lleó.