5/4/09

LA MORT A SIS VINT-I-CINC. Jordi Cervera

Editorial: Edebé
Pàgines: 280
"Trenta segons i tot haurà acabat. Trenta segons llargs com una eternitat infinita, trenta segons breus com una respiració agònica. El temps és un cos estrany, una màquina sense lleis, íntimament lligada als girs inconstants de l'ànima humana. Res no és igual i tot varia segons les retines que ho contemplinprevegin. I encara falten trenta segons per arribar al final d'aquest malson. Trenta segons! La vida o la mort en trenta segons! Tot o res en mig minut!El brutal assassinat d'una dona i del seu fill, la família d'un famós jugador de bàsquet procedent de la NBA, sacseja la vida quotidiana d'una tranquil·la ciutat catalana. Ningú no imaginava que allò pogués ocórrer. I tanmateix, després d'aquell cas, el sergent Joan Pons i els seus homes es trobaran amb una trama ordida al detall durant anys per assaborir una cruel revenja."

Trenta segons pot semblar poc però en un partit de basket, trenta segons pot decidir un partit. Això ho sap en Jordi Cervera que amb La mort a sis vint-i-cinc ha guanyat el Premi Edebé de Literatura Juvenil.
Jordi Cervera narra un assassinat comès al vestidor de l'equip de bàsquet del DKV Joventut i la recerca que emprèn la Brigada d'Investigació per resoldre el cas. L'acció es situa a Barcelona i Badalona.
El Basket i novel·la negra es barreja en la seva primera novel·la juvenil. No és el primer llibre que publica, anteriorment n'ha publicat d'altres amb títols com Desig de foc, Mosques,Talaiot o Metrònom.
Actualment en Jordi Cervera és respossable del bloc El blog de Jordi Cervera” d' iCatfm a més de treballar en altres mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ui el meu fill com disfrutarà!!
Te 13 anys, lector addicte i jugador embogit de bàsquet, la combinació perfecte per aquest llibre em sembla!
Anotació per Sant Jordi.