6/7/09

L'ESTIU AMB GERONIMO STILTON

El periodista Gerónimo Stilton continua protagonitzant històries per als més joves. El famos ratolinet ha publicat La gran invasió de Ratalonia (Destino). En aquesta ocasió Stilton haurà d'organitzar,amb l'ajuda dels seus amics, la defensa de la ciutat: Ratalona ha de resistir a la
Gran Invasió protagonitzada pels gats que ara volen tornar per recuperar el territori on va ser expulsats a l'any 1207 després d'una èpica batalla.
Sembla a ser que a Geronimo Stilton se l'hi ha girat feina aquest estiu al protagonitzar també la novel·la No volies kàrate, Stilton? (Destino). Geronimo Stilton es veurà obligat a participar al Campionat Mundial de Karate. Amb només una setmana haurà d'aprendre tots els secrets d'un veritable cinturó negre per poder participar amb garanties.
Les històries de Geronimo Stilton han captivat a milers de joves a tot el món i que va començar a Itàlia, de la mà de l'editorial Edizioni Piemme. Geronimo Stilton és un ratolí que viu a una misteriosa Illa dels Ratolins i és editor i periodista del diari L'eco rosegador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La meva filla de 9 anys no para
de llegir els llibres del Stilton.
Jo vaig començar amb l'Edid Blynton
i fins avui no paro de llegir.
Millor llibres que nintendios, wiis
i xips.