10/10/09

ANNA FRANK EN UN VIDEO INÈDIT FINS ARA.

Malgrat vagin passant els anys, la història i el diari d'Anna Frank continuen despertant interès. La Fundació que porta el seu nom, ha inaugurat a Youtube un canal on podem veure per primera vegada les imatges en moviment d'Anna Frank des de la finestra de casa seva. Les imatges corresponen al casament d'una veïna seva el 22 de juliol de 1941. El canal obert a youtube també podem accedir a entrevistes amb Otto Frank, el pare d'Anna, i amb testimonis i altres coneguts.
El diari d'Ana Frank, ha venut més de 75 milions de còpies traduïdes a més de 60 llengües. El diari ens parla de la vida de la seva família en un estret refugi a Amsterdam durant l'ocupació nazi. Ana Frank va morir de tifus el 1945 als 15 anys en el camp de concentració de Bergen Belsen.
La vida d'Anna Frank serà portada una vegada més al cinema. Serà el director David Mamen sota la producció de la factoria Disney.
Mamet, a més d'escriure el guió i dirigir-lo, s'ocuparà de la producció. A més del famòs diari també es basarà en l'obra de teatre del mateix nom de Frances Goodrich i Albert Hackett.